Иронизирам често Цветан Цветанов, но той не се засяга. Той се

...
Иронизирам често Цветан Цветанов, но той не се засяга. Той се
Коментари Харесай

Сидеров: Борисов се самонаказва, като изтегли Цветанов

Иронизирам често Цветан Цветанов, само че той не се визира. Той се опитваше да сплотява групите. Това съобщи ръководителят на " Атака "  Волен Сидеров в предаването  " Денят стартира с Георги Любенов ” по Българска национална телевизия.

" Цветанов стана жертва на американски конфликт на българска територия. Все отново компроматите пристигнаха от американско радио. Бойко Борисов би трябвало да потърси директна връзка с Тръмп, тъй като двамата имат едни и същи ползи. На визитите си в Съединени американски щати Цветанов се свързва повече с хора, по-близки до Обама, в сравнение с до Тръмп ", сподели още Сидеров.

" ГЕРБ могат да си създадат изборите и без и с Цветанов. Борисов се самонаказа, като изтегли Цветанов. Но по този начин министър председателят резервира партията си и общия имидж, не може без вреди ", добави той.

" Народът е сензитивен относно луксът и парцелите. Често покупко-продажбите за парцелите на хората във властта за законни, само че и морално укорими. Не всички в политиката и правосъдната система са с по-евтини жилища, само че най-после на цялата колегия се поставя етикет ", разяснява водачът на " Атака ".

" Мисля, че е ясно, че от дребната коалиция няма да сме дружно на евроизборите. Има боязън, че третата партия ще бъде изолирана. Поради неприемливостта на НФСБ ще се явим настрана на евроизборите. От НФСБ споделиха " не с Атака ". Много се разграничаваме ", разкри Сидеров.

" За евролистата на " Атака " аз няма да се кандидатирам. Ще предложим млади, нови и интелигентни лица да кандидатсват за представители за евроизборите. Чрез моята телевизия и стартиране на смс, феновете ще изберат еврокандидатите ", добави той.

" Не чакахме опрощение от Турция. Важно бе, че министър председателят взе отношение. Нека се връчи нота и да се покаже, че България е наранена. Няма да отидем да превземаме Одрин ", шеговито завъри Волен Сидеров.

Снимка: бТВ
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР